Groep 2/3

Welkom op de pagina van groep 2-3. Via deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen in onze groep.

 

Leerkrachten:

Anne Koutstaal a.koutstaal@daltonschooldeschutse.nl (ma, di)

Jolijn de Zoete j.dezoete@daltonschooldeschutse.nl (woe, do, vrij)

 

 

BERICHTEN

27 nov 2020 - De Sint
Hij komt.. hij komt.. die lieve goede Sint.. 

De kinderen zijn druk met het thema Sinterklaas. De kinderen van groep 2 knutselen en bouwen de stoomboot. Groep 3 verft pietjes en maakt een verlanglijstje met behulp van de letterdoos. Verder wordt er verkleed en speculeren we over de mysterieuze schoen die we in de klas hebben gevonden. Deze is toch niet van Sinterklaas hè... 

 


13 okt 2020 - Kinderboekenweek
In het kader van de kinderboekenweek hebben de kinderen groepsdoorbroken gelezen. De kinderen waren enthousiast en hebben genoten. Ze konden naderhand goed vertellen waar het verhaal over ging. Bedankt groep 6-7!

 

 


02 okt 2020 - Nieuw thema
Donderdag zijn we met de onderbouw van start gegaan met het thema Ridders en Jonkvrouwen. Er wordt gespeeld met ridders in een mooi houten kasteel. Van verschillend materiaal bouwen wij kastelen en we verven deze week schilden. 

De kinderen zijn enthousiast en kunnen er al een hoop over vertellen. 

 

 

  

 

 


04 sep 2020 - Eerste schoolweek
We zijn weer begonnen! Een nieuw lokaal en twee nieuwe juffen. De kinderen vonden de eerste dag erg spannend, maar gingen aan het eind van de dag met een grote glimlach naar huis. De eerste schoolweek is voorbij gevlogen.

 

 

We starten met het De Gouden Kiva Weken. Elke dag wordt de kluis open gemaakt. Elkaar leren kennen en samenwerken staat hierbij centraal. We gaan voor een GOUD schooljaar!